2016. április 9., szombat

Egy igazi filozofikus kiállítás. Megnyitó: április 10. 15 órakor . Bp. Haris köz 3. ARTICUM GALLERY

Szeretettel várunk.
Károlyfi Zsófia, Hollai Krisztina.

Az itt kiállított képeim közül a legújabbak az univerzumi életérzésről  a természetbe való visszaolvadásról szólnak, és a jövő harmonikus világából küldik az energiát a visszatéréshez.
Erről a  jobb világról való vízióm hatja át az összes alkotásomat, de amíg eddig a ráérzések vezettek, most már a tudatos mondanivaló viszi előre témáim kialakítását.

Röviden: 
Amikor majd a mostani korunk emlékét is beszőtte a pók, lesz egy világ, amikor el sem hisszük, hogy így éltünk.
Ekkor harmóniába olvadva élünk együtt a természettel, erős lesz a telepátia és a jelrendszer, és semmi fölösleges dolgot nem fogunk gyártani.
Néhány képemnek magam készítek keretet, ez is a vászonra van feldolgozva. Olvadásos módszerrel, és aranyozva, evvel szimbolizálom a visszaolvadást a természetbe, és az Aranykort.

Gondolatok  képek előtt sétálva:
A művészet nem tananyag, hanem öröm a köbön. Öröm a meglátás, öröm az ábrázolás, és öröm, amikor a nézővel egy hullámhosszra tud kerülni az alkotásból kisugárzó erő.

Azt, hogy mit gondol egy festő, soha nem tudhatjuk meg pontosan. Aki érzékeny lélek ráérez a kép lényegére, vagy az apró részletek szemlélésébe találja meg örömét. A festő szívből jövő gondolatai, az ecseten keresztül rányomódnak a vászonra, és örökkévalóvá varázsolják azokat a megismételhetetlen szeretetteli ihletett napokat, melyeken a művész mesterkedik.
Aki nem így alkot, azt a magam részéről terápiás alkotásnak hívom. Aki a fájdalmát, szorongását teszi a vászonra, az közben saját lelkét gyógyítja. Természetesen létjogosultsága van annak az irányzatnak is
Egy kiállítás jelentőségét érezheti az ember, amikor végignézi, és az hat rá.
Sokminden akkor értékelődik fel igazán, amikor már hiányzik.
Képzeljék el, ezt a teret ezek nélkül a képek nélkül.
Akinek nincs ilyen kivonó fantáziája, jöjjön el a finisszázs után is.
Izgalmas élmény látni egy képet a műteremben. Mégis azt mondom, méltó helyen egy kiállítótérben van, sokkal jobb itt szemlélni. Az igazi szépsége egy képnek akkor hatványozódik, amikor a helyére kerül. A legtöbb képnek a tulajdonosánál van a helye. Amikor a vásárló a saját maga alakította környezetébe elhelyezi az általa kiválasztott képet. Ekkor van az oda-vissza hatás. Ekkor szakad ki a többiek mellől a kiválasztott, és egy új környezetben egyedül pompázhat. Egyedi környezetből küldheti állandósult energiakisugárzását ránk.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése